Kulturdag

I snart ett år har vi haft ett projekt finansierat av Länsstyrelsen. Läs mer om det i tidigare inlägg. Målet med projektet har varit att kunna erbjuda mötesplatser där segregationen är högre och då ge möjligheten för de boende att bygga upp egna och bredare kontaktnätverk. Vårt syfte är att kunna erbjuda vägledning och gratis aktiviteter. Detta är väldigt kort sammanfattat och vill ni veta mer om projektet kan ni kontakta Åsa eller Noorihe vars kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Projektet avslutas i augusti och vi vill erbjuda en dag fyllt med olika kulturupplevelser där vi bjuder in boende från alla områden där vi jobbar. Den 11 augusti börjar vi dagen med att besöka Värmlands museum där vi kan erbjuda inträde till alla utställningar de har, skaparverkstad och Sandbergs sagocafé. Efter besöket bjuder vi alla barn på glass. Vi uppmuntrar alla som kommer att ta med egen picknick, man kan välja att sitta ute i museiparken eller använda sig av matsäcksrummet vi har bokat. Efter besöket på Värmlands museet kommer vi erbjuda turer med Sightseeing tåget Loke.

Värt att veta är att det är först till kvarn som gäller, det finns alltså begränsat antal platser.

Vi ser fram emot att träffa alla goa familjer vi har fått chansen att träffa under våra aktiviteter de senaste åren och vi ser även fram emot att träffa nya människor. Alla är välkomna.